Missie

We zien al te vaak dat organisaties met een geweldig product of dienst vastlopen in een communicatief kluwen van social media, websites, mailings en nog zo veel meer. Sparkling Arrow ontwart deze knoop voor u en tekent een concreet actieplan voor u uit zodat u voor elk van uw communicatiedoelstellingen het meest effectieve kanaal op het meest efficiënte moment inzet.

Communicatieoplossingen op maat

Bij Sparkling Arrow vertrekken we steeds van een doorgedreven analyse van uw huidige communicatie-inspanningen. Verwacht van ons dus geen standaardoplossingen of rigide lijstjes van do’s en don’ts. Wij gaan in een sfeer van wederzijds vertrouwen en in alle openheid en transparantie voor u aan de slag. We identificeren de sterke en minder sterke elementen van uw huidige communicatiestrategie en ontwikkelen op basis daarvan een actieplan op maat dat uw sterktes nog sterker maakt en uw zwakkere punten wat uitvlakt.

En net door die aanpak, maken we met Sparkling Arrow het verschil voor uw communicatie, want “als je elke speler traint op zijn zwaktes, probeer je van vieren, zessen te maken en krijg je uiteindelijk een heel middelmatig team vol zessen. Wanneer je  traint om de talenten van elk individu nog te versterken, maak je van achten tienen en heb je uiteindelijk een team vol winners.” (Marc Lammers, Olympisch hockeycoach)

Communicatie die rendeert

Samen met u zet Sparkling Arrow dan ook in op een uitmuntende communicatie die u zal helpen uw bedrijfsdoelstellingen gemakkelijker te realiseren. Wij maken uw communicatie efficiënter en effectiever zodat u er minder in hoeft te investeren en meer tijd en middelen heeft om u te concentreren op wat echt telt: uw bedrijf runnen.

Startende ondernemers inspireren

Sparkling Arrow wil daarnaast ook startende ondernemers inspireren. Dat doen we door onze kennis, tips & tricks, en onze eigen ervaring met het opstarten van een onderneming te delen.

sparkling arrow - over ons