Over ons

Sparkling Arrow is een uniek full service communicatiebureau. Dankzij de sprankelende combinatie van twee ervaren rotten in het communicatievak, kan Sparkling Arrow u een totaalpakket aanbieden dat uitgaat van uw sterktes. Wij geloven sterk in een participatief model waarbij we samen met de klant het gat dichten tussen uw huidige en de gewenste communicatiesituatie.

Totaalpakket

Sparkling Arrow streeft naar een klantenrelatie op lange termijn en wil zich door een totaal omvattende dienstverlening ook onderscheiden van andere communicatiediensten. Om het met een wielermetafoor te omschrijven: Sparkling Arrow doet eerst een grondige parcoursverkenning (de analyse van uw huidige communicatiestrategie), identificeert op basis daarvan uw sterke punten en stelt u een training voor om die sterke punten nog verder uit te bouwen. Eens de start van de wedstrijd is gegeven, zitten wij in de volgwagen en helpen wij u om het gat op de koplopers te dichten, en hen voorbij te snellen en als eerste naar de meet te gaan. En dat telkens opnieuw, want eens de race gereden is, laten wij u niet in de steek. Want wij rijden graag de extra mile voor onze klanten en bieden hen dan ook opvolging op lange termijn.

Aan het stuur van de volgwagen

Aan het stuur van de volgwagen vindt u twee ervaren chauffeurs, Sparling Arrow zaakvoerders Bjorn Cocquyt en Elke Weylandt. We hebben onze sporen verdiend in de meest uitlopende sectoren en beschikken over een zeer complementaire en uitgebreide kennis en ervaring in marketing en communicatie. Samen kunnen we zowat elk communicatieproject aan en we kunnen daarnaast ook rekenen op een team van ervaren freelancers met zeer specifieke expertises zodat we steeds de juiste m/v/x/ met talent ter beschikking kunnen stellen.

1+1=3

Samen zijn we sterker, dus besloten we onze krachten, kennis en ervaring te bundelen om onze klanten met een sprankelende pijl de weg te wijzen naar efficiënte en resultaatgerichte communicatie. Maar daar willen we het niet bij laten.

Sparkling Arrow wil daarnaast ook startende ondernemers inspireren

Dat doen we door onze kennis, tips & tricks, en onze eigen ervaring met het opstarten van een onderneming te delen.

Over Bjorn

Vanuit mijn passie voor schrijven ging ik in 2009 aan de slag als freelance copywriter. Mijn opleidingen Oost-Europese talen en Journalistiek bleken daarvoor de perfecte basis. Omdat ik geen uitdagingen uit de weg ga, werkte ik daarnaast ook als eindredacteur, journalist, webmaster, communicatiemanager  en marketingconsultant.

Vanuit een eigen visie op wat marketing en communicatie moeten zijn en met een methodologie die vanuit de praktijk is ontstaan, voorzie ik als zaakvoerder van Cactus Communications samen met een fijn team, klanten van sterke content en een marketingaanpak die echt werkt.

Bij Sparkling Arrow ben ik vooral bezig met marketing, contentstrategie, websiteoptimalisatie en copywriting.

 

Bjorn op LinkedIn

Over Elke

Als ik terugkijk op het professionele parcours dat ik tot nu toe heb afgelegd, kan ik met trots stellen dat ik een van de gelukkigen ben. Werken voelt voor mij meestal niet als werken want ik heb van mijn passie mijn beroep kunnen maken. Ik ben goed in talen en ben een geboren communicator, gooi die twee zaken in de mix en je krijgt mijn c.v.

Ik kan bogen op een jarenlange carrière als Marketing & Communications Manager bij verschillende organisaties, waaronder WorldTour wielerteam Trek-Segafredo en het Universitair Centrum voor Talenonderwijs van de UGent. Ook voor een occasionele vertaling of proofreading kunt u bij mij terecht.

 

Vanuit mijn ervaring, hou ik me bij Sparkling Arrow vooral bezig met  marketing en sociale media.

 

 

Elke op LinkedIn