Onze aanpak

U kunt bij ons terecht voor een grondige aanpak van de communicatie in uw organisatie. Dat doen we met ANALYSE, ACTIE en OPLEIDING.

 

Analyse

Alles begint met onze communicatiescan : een grondige analyse van de communicatie in uw organisatie. En grondig mag u gerust letterlijk nemen. In de communicatiescan zijn inbegrepen:

  • Een intakegesprek
  • Een leesbaarheidanalyse van uw webteksten
  • Een analyse van uw bezoekerscijfers
  • Een keywordanalyse
  • Een concurrentieanalyse voor sociale media
  • ...
  • De voorstelling van onze analyse bij u ter plekke (of online)
Deze scan van uw interne en/of externe communicatie resulteert in een concreet actieplan dat als leidraad dient om stap voor stap én samen met u de communicatie van uw organisatie effectiever en impactvoller te maken.

Actie

Bij Sparkling Arrow maken we bewust geen tabula rasa van uw lopende communicatie-inspanningen, wel integendeel. Na een doorgedreven analyse van uw huidige situatie, stellen we een concreet actieplan op, op maat van uw organisatie en van uw communicatiedoelstellingen. We spotten quick wins, must do's en werkpunten en we definiëren KPI's.

Afhankelijk van de gekozen formule zetten we u en uw medewerkers ook op weg in de uitvoering van dat plan of voeren we het plan samen met uw medewerkers uit.

Academy

Tot slot gaan we uw medewerkers ook coachen om de vaardigheden te ontwikkelen en de tools te leren gebruiken die ze nodig hebben om de communicatie in uw organisatie naar een hoger niveau te tillen .
Sparkling Arrow organiseert daarom ook in-house opleidingen voor u en uw team.

Voor welke formule u ook kiest, op het einde van de rit heeft uw organisatie de handvatten om in de toekomst resultaatgericht en klantgericht te communiceren.