Diensten

Sparkling Arrow is een bureau voor marketing- en communicatiemanagement. U kunt bij ons terecht voor een grondige analyse én diagnose van de communicatie in uw organisatie.

Deze scan van uw interne en/of externe communicatie resulteert in een concreet actieplan dat als leidraad dient om stap voor stap én samen met u de communicatie van uw organisatie effectiever en impactvoller te maken.

Analyse

Elke organisatie heeft sterktes en zwaktes in haar communicatie. Bij Sparkling Arrow kiezen we dan ook bewust niet voor een tabula rasa van uw lopende communicatie-inspanningen, wel integendeel. Na een doorgedreven analyse van uw huidige situatie, stellen we een diagnose en  coachen we u en uw medewerkers om uw sterke elementen nog te versterken en de zwakkere uit te vlakken of volledig weg te werken.

Diagnose en coaching

En dat coachen mag u gerust letterlijk nemen, want Sparkling Arrow gaat, in tegenstelling tot vele andere communicatiebureaus, verder dan een pure doorlichting. Na de communicatiescan volgt de uitwerking van een concreet actieplan, op maat van uw organisatie en van uw communicatiedoelstellingen. Afhankelijk van de gekozen formule zetten we u en uw medewerkers ook op weg in de uitvoering van dat plan of voeren we het plan samen met uw medewerkers uit.

Voor welke formule u ook kiest, op het einde van de rit heeft uw organisatie de handvatten om in de toekomst resultaatgericht en klantgericht te communiceren.