Sparkling Arrow

1+1=3

Sparkling-Arrow-Waarom

Hoe komen twee succesvolle ondernemers (niemand zei dat we bescheiden moesten zijn) erbij om naast hun goed draaiende eigen zaak samen een start-up te beginnen? Wie zijn ze en waarom doen ze het? 

Wie?

Bjorn Cocquyt, zaakvoerder van Cactus Communications en Elke Weylandt, zaakvoerder van Centotto Communications. Twee communicatiebureaus met een volledig andere insteek. Twee professionals met complementaire kennis, competenties en ervaring. Twee vrienden, met een slordige 30 jaar vriendschap op de teller, die dezelfde passie delen voor taal en communicatie in al hun facetten, die er dezelfde ambitie en visie op nahouden, die bruisen van enthousiasme, die kortom geknipt zijn om naast hun eigen activiteiten ook een gezamenlijk project uit de grond te stampen.

1+1=3

Waarom? Honderden redenen kan ik opsommen, maar in essentie komt het hier op neer. Nee, we zitten niet om werk verlegen, maar ja, we zijn ook ambitieuze ondernemers die graag een nieuwe uitdaging aangaan. Bjorn en ik vullen elkaars sterktes aan op het vlak van professionele communicatie en zijn ervan overtuigd dat we samen een bredere dienstverlening kunnen aanbieden, want 1 + 1 = 3.
 

Beginnen we helemaal van nul?

Nee, natuurlijk niet. We komen niet onbeslagen op het ijs. We brengen tonnen ervaring samen in dit project. We zijn bovendien niet over een nacht ijs gegaan, wel integendeel, we schaatsen u in deze blog gezwind tegemoet over een dikke, stevige laag, een Elfstedentocht waardig. In deze blog vertellen we u graag meer over onze tocht, want natuurijs, hoe dik ook, kan verraderlijk zijn. Misschien komen we wakken tegen onderweg, en misschien moeten we zelfs even door de graskant om wat verderop weer volop te genieten van meewind en spiegelglad ijs. Hoe het ook zij, enkele kilometers geleden werd het startschot gegeven en we branden van enthousiasme om hier regelmatig verslag uit te brengen van de avonturen van onze start-up.
 
Schaatst u met ons mee?
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *